vineri, 15 februarie 2013

Decoratiuni interioare cu polistiren extrudat

Polistirenul extrudat este elementul pentru decoratiuni interioare cu rezistenta mecanica ridicata, foarte bun izolator si cu permeabilitate scazuta la actiunea vaporilor, fiind un material cu structura „pori inchisi”. Nivelul mare de impermeabilitate il recomanda pentru placari de fundatii, pentru socluri, pentru placarea peretilor de la subsol si pentru terasele circulabile, dar si pentru decoratiuni interioare de calitate. Tot la capitolul avantaje trebuie sa amintim si rezistenta mare la agenti chimici cum ar fi vopseaua, asfaltul sau cimentul.

Intre elementele pentru decoratiuni interioare cu polistiren extrudat pe care le comercializeaza Fabrica de profile trebuie sa amintim baghetele de colt, scafele decorative, pilastrii si panourile 3D. Elementele sunt realizate computerizat, printr-un sistem de mare precizie care permite modelarea polistirenului in diferite forme pentru a obtine decoruri unice, personalizate in functie de cerinta clientului nostru. Fiindca veni vorba de clienti, acestia sunt din toate domeniile: persoane fizice care isi doresc decoratiuni din polistiren pentru casele si vilele lor, sau persoane juridice care au nevoie de decoruri personalizate pentru pensiuni, cabane, hoteluri sau restaurante ale acestora, toti apeleaza la serviciile noastre pentru un design personalizat, fie in functie de dorinta lor, fie in functie de generozitatea spatiului.

Pentru solutii in materie de decoratiuni interioare iesite din comun, va supunem atentiei panourile decorative tridimensionale cu ajutorul carora, la final, veti fi uimiti de efectul pe care acestea il creeaza. Imbinarile formelor sunt uimitoare, lumina si culoarea se intrepatrund pentru a sublinia feeric spatiul pus la dispozitie.

Punem la dispozitia clientilor nostri echipe special instruite, echipe care vor finaliza proiectele fara costuri suplimentare fata de sumele stabilite in contract. De asemenea, asiguram transportul gratuit al materialelor pe raza Municipiului Bucuresti si a Judetului Ilfov. Trebuie doar sa ne contactati pentru a ne cere o oferta de pret pentru materialele pe care le vom livra si va vom spune cat de costa, inclusiv montajul, in cazul in care nu aveti alti profesionisti care sa faca asta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu