joi, 9 mai 2013

Tutorial pentru realizare abajur cu bec economic


      Pentru a economisi in adevaratul sens al cuvantului, pe langa faptul ca va accesorizati toata casa cu becuri economice pentru a scadea cheltuielile, puteti restaura diverse piese de mobilier pentru a nu mai chetui bani pe altele noi si totusi sa obtineti o schimbare a decorului din cand in cand.
      Dupa cum stiti pe langa mobilierul mare, obiectele ce fac lumina au o mare importanta in crearea unei atmosfere cat mai placuta. Daca nu investiti in mobilier si  aveti un lampadar sau o veioza de care v ati plictisit puteti schimba rapid infatisarea camerei mutand mobilierul detinut si schimband abajurul veiozelor sau lampadarelor. Nu este nici macar nevoie sa iesiti din casa pentru acest lucru, putad sa realizati un abajur pentru iluminarea cu becuri economice cu ceea ce aveti in casa.
     Este  nevoie de o tavita cu aracet, sfoara  si un balon.
     Dupa ce umeziti cu aracet sfoara cu care urmeaza sa lucrati, umflati balonul exact cat de mare vreti sa iasa abajurul si infasurati sfoara inmuiata in aracet, pe balon.
    Lasati la uscat un timp, iar apoi fie lasati sfoara la culoarea avuta fie o vopsiti cu vopsele acrilice sau acuarele, apoi spargeti balonul din interior.
     Extrageti bucatile de balon printre sforile uscate si ati obtinut un abajur perfect care poate fi agatat pe orice tija, in orice pozitie. Pentru a decora abajurul puteti aplica pe el, prin lipire diverse forme sau desene din material sau carton.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu