joi, 8 august 2013

Design exterior pentru casa ta

Daca ai terminat renovarea interioara si doriti sa schimbati si aspectul exterior al casei nu va ramane decat sa va documentati putin iar apoi sa va apucati de treaba, bineinteles cu mare grija in alegerea firmei cu care urmeaza sa colaborati.
Pentru o fatada a casei cu totul noua si stilata in primul rand puteti schimba culoarea peretilor. Sfatul este sa nu alegeti o culoare tipatoare dar nici foarte deschisa deoarece se va murdari foarte usor.
Dupa ce ati terminat cu peretii este timpul sa aduceti ceva in plus fatadei iar daca v ati interesat cat de cat despre acest domeniu, stiti ca exista decoratiuni atat pentru interior cat si pentru exterior sub denumirea de scafe decorative. Sunt facute din diverse materiale rezistente actiunilor vremii si le puteti gasi intr o gama variata de modele si marimi astfel incat sa se potriveasca exact cu stilul pe care doriti sa l dati casei proprii.
Aceste scafe deorative  dau un plus de eleganta marginilor peretilor si fac tranzitia dintre marginea acoperisului si perete, armonioasa.

Trebuie sa recunoastem ca este nevoie de un element care sa diferentieze casa, sa o transforme si sa te ajute sa creezi un camin primitor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu